ITWatch

Dansk tech-selskab rejser 200 mio. kr.

Dansk tech-selskab, der har en målsætning om at blive leverandør til alle førende smartphone-producenter i verden, henter ny investering, skriver Børsen.

Foto: Colourbox

Danske NIL Technology, der blev stiftet i 2006 og i dag har 60 ansatte, har rejst 200 mio. kr. i en ny investeringsrunde, skriver Børsen.

Selskabet arbejder med nanoteknologi og producerer linser til optiske censorer, som blandt andet kan bruges til ansigtsgenkendelse i smartphones. Målet er at blive leverandør til alle førende smartphone-producenter i verden.

For et år siden valgte selskabet at fokusere på produktudvikling i stedet for salg, og derfor ansatte NIL Technology fem nye medarbejdere.

"Jeg vil næsten sige, at vi har indhentet to-tre års udvikling på et år. Det er på baggrund af det, at vi skalerer op, og det er det, vi rejser penge til," siger Theodor Nielsen, medstifter og adm. direktør i NIL Technology, til Børsen.

Dansk softwareselskab værdisættes til 1,5 mia. kr. 

Proptech-startup henter millionbeløb fra investorer 

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs