ITWatch

Chipproducent i kurshop efter solidt første kvartal

Micron-topchefen mener, at bunden er nået for den faldende efterspørgsel, og det får markedet til at sende Micron-aktien op.

Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Den amerikanske chipproducent Micron Technology steg 4,6 pct. i onsdagens eftermarked, da koncernen efter normal lukketid lagde sit regnskab for første kvartal frem.

Samtidig vurderede selskabet, at bunden i udviklingen er rundet, efter at indtjeningen og omsætningen er gået tilbage de seneste kvartaler på grund af faldende efterspørgsel.

"Vi er optimistiske omkring, at Microns regnskabsmæssige andet kvartal vil være den cykliske bund i vores finansielle udvikling," udtaler den administrerende direktør, Sanjay Mehrotra, i regnskabet.

Selskabet kom gennem perioden med et justeret overskud per aktie på 48 cent, mod 2,97 dollar for et år siden, mens omsætningen landede på 5,14 mia. dollar mod 7,91 mia. dollar et år tidligere. Analytikerne havde ifølge Bloomberg News regnet med en indtjening per aktie på 47 cent og en omsætning på 5,00 mia. dollar.

I fjerde kvartal af 2018/19-regnskabet var omsætningen på 4,87 mia. dollar, hvorfor Micron Technology altså har set en sekventiel vækst på knap 6 pct.

Netflix sætter tal på international kundebase

Happy Helper lander nyt stort underskud

Ejerkoncern bag konsulenthus næsten seksdobler bundlinjen

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger