ITWatch

Dustin har anmeldt opkøb til myndighederne

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har modtaget en anmeldelse af Dustins planlagte køb af det danske selskab Inventio.it.

Svenske Dusitn har anmeldt sit køb af det danske selskab Inventio.it til konkurrencemyndighederne.

"Transaktionen udgør efter parternes vurdering en fusion omfattet af konkurrencelovens bestemmelser om fusionskontrol, hvilket betyder, at fusionen ikke må gennemføres, før enten Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen eller Konkurrencerådet har godkendt den," skriver Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i en pressemeddelelse.

Det fremgår, at Dustin mener, at godkendelsen kan klares via en forenklet procedure. Det skal styrelsen nu tage stilling til.

Dustin sælger hardware over nettet og tilbyder it-tjenester. Med købet af Inventio.it, som har fokus på ERP og hosting, styrker det svenske selskab med egne ord sit "serviceudbud og kan fortsætte med at gøre det endnu lettere for små og mellemstore virksomheder at købe både produkter og services online."

Hvis man har bemærkninger til købet, opfrodrer Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen til, at man kommer med dem senest 1. april kl 12.

Dustin opkøber dansk it-selskab

To-cifret vækst hos Dustin-koncernen i seneste kvartal

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger