ITWatch

GN er langt fremme i Google-samarbejde om Android-streaming

I dag tilbydes direkte streaming uden mellemled til Apples iPhones, og dermed kan GN Hearing med Google-aftalen tage et stort spring inden for forbindelsesmuligheder i selskabets produkter.

Foto: Sebastian G. Brandenhoff

GN Groups høreapparatselskab, GN Hearing, annoncerede i august et samarbejde med den amerikanske teknologikæmpe Google, der på sigt skal give mulighed for at tilbyde streaming direkte fra GN Hearings nye trådløse topprodukt, Resound Linx Quattro, til Android-telefoner.

Og arbejdet er allerede så langt fremme, at det danske selskab snart er klar med nyt på det område.

"Jeg har en telefon i lommen, hvor det allerede virker, og den feedback, vi får, er rigtig god. Så vi forventer at kunne sige mere om det snart," siger Brian Dam Pedersen, der er teknologidirektør hos GN Hearing, på selskabets præsentation ved EUHA-messen i Hannover torsdag.

I dag tilbydes direkte streaming uden mellemled til Apples iPhones, og dermed kan GN Hearing med Google-aftalen tage et stort spring inden for forbindelsesmuligheder i selskabets produkter.

Indtil nu er det kun Sonova af de øvrige store høreapparatproducenter, der kan tilbyde en lignende løsning gennem schweizernes Sword-chip og videreudviklingen Marvel, der blev præsenteret i denne uge, og derfor er der tale om et relativt nyt område i industrien.

GN-projektet er open source, hvilket betyder, at teknologien med tiden bliver tilgængelig for alle spillere i industrien.

/ritzau/FINANS

GN Audio kan blive ramt af Trumps seneste toldsabel

Storbank hæver kursmål for GN 

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs