ITWatch

Trane & Trane direktør afviser salgstanker

Satelitvirksomheden skal ikke sælges, men i stedet drives profitabelt, fortæller direktør, der går mod sparerunde, til Børsen.

Colourbox
Foto: Colourbox

Det har været en dyr fornøjelse for britiske Cobham at eje den danske satelitvirksomhed Trane & Trane - nu Cobham Satcom. Men det betyder ikke, at man er klar til at give op, fortæller adm. direktør til Børsen.

"Et salg af Cobham Satcom er overhovedet ikke på tale. Vi er i gang med at få bundlinjen i en bedre position via omkostningsoptimering," siger adm. direktør Janus Pagh til avisen.

Det sker med fyringer, hvor 30 skal være i Danmark, og koncernen i alt skal af med 50 medarbejdere af en samlet stab på 750.

Tidligere ejer og stifter Lars Trane afviser også at skulle købe selskabet, han solgte i 2012, tilbage. Lars Trane fortæller videre, at man i en høj teknologisk virksomhed skal satse mere på innovation og kompetencer end regneark.

Millioner er fosset ud: Ny direktør skal forvandle dansk satellitikon

Lars Thrane ærgrer sig fortsat over tabet af sit livsværk: "Det er stadig mit barn"

Forsiden lige nu

TDC's gæld svulmer med 14 milliarder på et halvt år

På et halvt år er TDC's rentebærende nettogæld vokset til 36,9 mia. kr. Men finansdirektør Stig Pastwa forsikrer, at der er råd til investeringer. Nogle af pengene fra Get-salg skal bruges til at nedbringe gæld, mens det er uklart, hvad der skal ske med resten.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger