ITWatch

Danmarks største Apple-forhandler vil vokse hos erhvervskunder

Humac, der sælger Apple-produkter, vil øge salget til erhvervskunder. Det skal få omsætningen til at vokse.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Marcio Jose Sanchez

Apple-produkter som bærbare computere og Iphones har været fast inventar i mange unge mennesker liv de seneste mange år, skriver Finans.

Den gruppe af unge er på vej ud på arbejdsmarkedet, og det skal være en anledning til sælge flere Apple-produkter til erhvervslivet. Sådan lyder forhåbningen hos Apple-forhandleren Humac, som vil booste sit salg til private virksomheder.

Samtidig vil Humac, der er såkaldt "Apple Premium Reseller", få foden indenfor via attraktiv finansiering.

"Vi kan også se, at der er mange store og mellemstore virksomheder, som mener, at det kan være dyrt at købe en Apple-computer. Det prøver vi at italesætte og komme rundt om eksempelvis ved at lease computeren eller få en finansieringsaftale," fortæller Jesper Holm Madsen, salgsdirektør med ansvar for erhverv hos Humac.

Apple arbejder i hemmelighed på ny teknologi 

Medie: Apple vil lancere tre nye Iphones i 2018 

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs