ITWatch

Apple lover at indføre frit valg om langsomme Iphones

Med en ny softwareopdatering vil Apple gøre det muligt at slå funktion fra, som gør selskabets telefoner langsommere.

Topchef Tim Cook lover nu, at en kommende softwareopdatering vil gøre det muligt for Iphone-ejere selv at bestemme, om Apples indgreb, der gør telefonerne langsommere, skal slås fra, skriver Berlingske Business med henvisning til et interview med ABC News.

"Hvis man ikke ønsker det, kan man slå det fra - selvom vi ikke anbefaler det," lyder det fra Apples adm. direktør, som samtidig "beklager dybt over for alle, der tror, at vi har haft andre motiver."

Apple har været under kritik, siden det kom frem, at selskabet med en opdatering til styresystemet Ios med vilje har gjort telefonerne langsommere.

Ifølge Apple skyldes indgrebet, at man vil sikre sig mod, at telefoner med ældre batterier pludselig lukkede ned, men flere Iphone-ejere har sagsøgt det amerikanske selskab, fordi de føler sig dårligt informeret.

Apple undskylder for at have gjort iPhones langsommere

Sagsanlæg mod Apple vokser efter batteriafsløring 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs