ITWatch

Huawei er højdespringer på image-liste

I en meningsmåling om de mest anbefalede brands scorer Huawei bedre karakterer end sidste år.

/ritzau/AP/Shepherd Zhou
Foto: /ritzau/AP/Shepherd Zhou

Et stigende antal forbrugere anbefaler familie, venner og bekendte at købe en mobiltelefon fra det kinesiske teleselskab Huawei.

Det skriver Dansk Markedsføring med henvisning til den årlige undersøgelse fra Yougov, hvor analyseinstituttet har spurgt et repræsentativt udsnit af danskerne om, hvilke brands de vil anbefale.

Her oplever Huawei en ændring på 11,9 pct. i sin score sammenlignet med sidste år. Det er den største stigning for de over 300 brands i undersøgelsen, og ifølge Yougov skyldes stigningen, at forbrugerne oplever, at de får mere for pengene, når de køber produkter fra det kinesiske selskab.

Det fremgår ikke, hvilken placering Huawei opnår. På førstepladsen ligger Lærerstandens Brandforsikring.

Kinesisk teknologiselskab har sat kurs mod Europa

Huawei lancerer ny cloud-løsning

Forsiden lige nu

Atos' danske landechef er stoppet på posten

Peter Vermehren-Poulsen har efter fire år sagt farvel til stillingen som dansk landechef i Atos for at gå til et nyt job i it-branchen. "Det har været en god tid," siger han til ITWatch. Afløser er fundet internt.

Kina buldrer frem med nye teknologier

Udviklingen inden for kunstig intelligens går så stærkt i Kina, at tænketanken Akademiet for de Tekniske Videnskaber frygter, at Danmark og andre vestlige lande bliver løbet over ende.

Forbedring af kritiseret it-platform får blandet modtagelse

Den dyre og forsinkede it-platform Minretssag.dk har siden udrulningen haft massive problemer. Trods en hastighedsforbedring i sidste måned, fungerer systemet ifølge flere brugere stadig ikke tilfredsstillende. Nu er analyse af problemerne også forsinket.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger