ITWatch

Krigeriske rumdværge skal skabe succes for dansk spilstudie

Virksomheden må ikke blive for stor, lyder det fra medstifter og direktør i iværksættervirksomhed, der udvikler spil med samarbejdende rumdværge og håber på en størrelse i mellemklasse.

Søren Lundgaard er medstifter og adm. direktør i Ghost Ship Games, der udvikler spillet Deep Rock Galactic. | Foto: Frederik Jensen

Egentligt skulle de bare hygge sig med at lave spil og kunne leve af det, men med godt halvandet år på bagen er ambitionerne i spilstudiet Ghost Ship Games steget. Nu er håbet at lave en forretning ud af at fylde det hul, de ser værende blandt danske spilproducenter.

Hullet ligger mellem det store og veletablerede spiludviklere som IO Interactive, der er kendt for den internationale succes Hitman, og de mange små opstartsvirksomheder, hvor programmører i kældre udvikler indie-spil.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Hurtig vending i it-branchen efter coronakrisen

Markedet for it er buldret tilbage efter krisens værste år, viser nye tal. Fremgangen er langt større end ventet, mener IDC Nordic, der står bag tallene. Og tallene bekræftes af IT-Branchen, der aldrig har haft så travlt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs