ITWatch

Lego trykker på onlinespeederen: "Vores største digitale investering i historien"

Massive investeringer i onlinesalg og et metavers spiller en hovedrolle i Legos digitale omstilling. I spidsen for strategien står Atul Bhardwaj, der blev hentet til Lego i 2020 og netop har sat en oprustning på digitale kompetencer ind.

Atul Bhardwaj har en fortid i med digitalisering i detailverdenen – senest hos den tyske elektronikforhandler MediaMarkt, men også hos den britiske supermarkedskæde Tesco.

”Vi taler ikke rigtig om beløb, men det er den største investering, vi har lavet i digitalisering, i historien. Vi tredobler næsten antallet af ansatte i digitalisering som led i transformationen, så det giver dig en smag på, hvilken slags investering vi er i gang med. It’s huge.”

Sådan opsummerer Atul Bhardwaj Legos digitale strategi, som han i november 2020 blev hentet ind for lede. Da han startede som den øverste chef for digitalisering og teknologi hos Lego, og samtidig blev en del af topledelsen i selskabet, havde Lego omkring 600 ansatte inden for digitalisering. ”Inden for de kommende år” skal det øges til 1800.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs