ITWatch

Astralis' børsnotering kan rejse op mod 150 mio. kr.

Den forventede børsnotering af Astralis Group, der står bag e-sportsholdet Astralis, senere i år, skal rejse mellem 125 og 150 mio. kr., fremgår det af selskabets børsprospekt.

Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson

Den 9. december skal Astralis Group efter planen børsnoteres, og forventningerne fra selskabet selv lyder på, at noteringen skal rejse mellem 125 og 150 mio. kr.

Det skriver Børsen.

Astralis Group er selskabet bag e-sportsholdet Astralis og ejer desuden Origen, der har to League og Legends-hold samt Future FC. Børsnotering skal foregå på Nasdaq First North Growth Market Denmark, skriver Børsen.

Selskabet skriver også i prospektet, at 41 investorer allerede har givet tilsagn om tegning af aktier svarende til 57 mio. kr., og at børsnoteringen aflyses, hvis der ikke tegnes aktiekøb for i alt 13.966.480 aktier.

Topchef og stifter i Astralis Group udtalte i oktober, at børsnoteringen skal hjælpe selskabet til at konsolidere sig og give mulighed for fremtidige investeringer.

"Esport er allerede en milliardindustri målt i US dollars og især i USA og Asien investeres der markant i branchen. Vi har i Astralis Group skabt et stærkt fundament og en førerposition på mange områder, og vi ønsker med noteringen at konsolidere os. Vi vil investere i både faciliteter, performance-værktøjer, organisation, mediekanaler og kommercielle platforme, så vi kan bibeholde og udvikle vores position," sagde han dengang.

It-milliardær og bilarving går ind i Astralis op til børsnotering

Dansk spil-iværksætter er nu god for over 500 mio. kr.

Astralis skuffer igen på hjemmebanen i København

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger