ITWatch

Zlatan kaster fodboldmillioner i e-sport

Den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovich har kastet sin interesse på e-sport og geninvesterer et tocifret millionbeløb gennem sit investeringsselskab Back in Black Capital.

Zlatan Ibrahimovich investerer i e-sport. | Foto: Dave Thompson.

Det svenske e-sportsselskab Challengermode hentede i maj 2018 33 mio. svenske kr. (23,6 mio. kr.) i ny kapital. Det viser sig nu, at den største enkeltinvestor i investeringsrunden er den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovich.

Det skriver det svenske medie DI Digital.

Zlatan har tidligere investeret i selskabet, men har altså nu kastet yderligere midler fra sit investeringsselskabeb Back in Black Capital i selskabet. I den seneste runde kastede han således 15,2 mio. svenske kr. (10,9 mio. kr.) i selskabet.

Den næststørste investor i runden er den russiske milliardær Sergei Gordeev, som købte for 10 mio. svenske kr. og nu ejer godt 7 pct. af selskabet. Challengermode er vurderet til at have en værdi af 150 mio. svenske kr. (107 mio. kr.)

Dværge i rumkamp er blevet et hit: Dansk spilfirma har solgt en kvart million spil 

PWC: E-sport kommer til at vokse eksplosivt 

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs