ITWatch

Astralis skyder fire millioner for lavt i regnskab

Mens Astralis' Counter Strike-hold henter hæder og ære på virtuelle skydebaner, tabte holdet penge sidste år.

E-sportsholdet Astralis, der for nylig har høstet hæder og ære i virtuelle skudvekslinger i spillet Counter Strike, blødte i 2017 fire millioner kroner i den daglige drift. Det viser Astralis' årsrapport for sidste år.

Rapporten afspejler, at Astralis som forretning er vokset mange gange sidste år. Hvor der forrige år blev regnet i tusinder af kroner, var det i 2017 millioner af kroner, der røg ind og ud af kassen.

Hvis man medregner finansielle omkostninger, lød årets resultat på et minus på 4,7 millioner kroner. Underskuddet skyldes, at der i 2017 var større udgifter til at drive holdet, end der kom penge i kassen.

Igen i år har Astralis hentet millionsummer ind. Så sent som sidste uge vandt holdet turneringen ECS Season 5 i London. Her lød førstepræmien på omkring 1,6 millioner kroner.

Dermed cementerede holdet sin førsteplads på verdensranglisten.

Succesen og præmiesummerne fra 2018 vil først fremgå af næste års regnskab.

/ritzau/

Kendte investorer lægger trecifret millioninvestering i e-sportsselskab

Astralis vinder millionpræmie og stor turnering i London 

Mere fra ITWatch

Dansk AI-virksomhed satser på sorte tal i år

Investorernes fokus på indtjening frem for vækst for enhver pris, har fået den danske AI-virksomhed 2021.ai til at justere sin strategi. Nu er sorte tal på bundlinjen for første gang inden for rækkevidde.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs