ITWatch

Dansk computerspil bliver til amerikansk tv-serie

Computerspillet Hitman er blevet filmatiseret to gange. Nu bliver det også til en tv-serie.

Agent 47 har tidligere spillet hovedrollen i flere film. Nu bliver figuren fra Io-Interactives succesfulde spilserie Hitman omdrejningspunktet i en amerikansk tv-serie. Det skriver onlinemediet Deadline.com.

Det er Fox 21 og Hulu, som står bag planerne. Manden, som skal overføre historien om Agent 47 til tv-skærmen, bliver Derek Kolstad, der har skabt og skrevet John Wick-filmene med Keanu Reeves i hovedrollen.

Io-Interactives Hitman-figur har indtil videre været hovedrolleindehaver i to film. I 2007 var der premiere på den første film med titlen "Hitman", mens efterfølgeren "Hitman: Agent 47" udkom i 2015.

Det danske spilstudio fastslog i sit seneste regnskab, at den populære spilserie også fremadrettet vil være omdrejningspunktet for Io-Interactive.

Spiludvikleren forventer, at næste sæson i Hitman-spillets nye episodiske format bliver udgivet inden udgangen af regnskabsåret 2018/2019.

Spildirektøren blev bidt af computere som barn

Io Interactive jagter investorer efter afsked med tidligere ejer

Forsiden lige nu

Analytiker: Get-salg kan blive bøvlet at få godkendt

Telias historisk i Norge viser, at selskabet har købt op for at fastholde indtjeningen frem for at skærpe konkurrencen, påpeger teleanalytiker. Derfor kan det blive sværere end som så for TDC at få godkendt salget af Get til Telia, skriver Berlingske Business.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger