ITWatch

Nets indgår en aftale med norsk mobilbetalingsapp

Nets indgår treårig aftale med norsk betalingsapp.

Foto: /ritzau/Torben Åndahl

Betalingsserviceselskabet Nets har indgået en aftale med norske Vipps, der en mobilbetalingstjeneste.

Det skriver Nets i en pressemeddelelse.

Aftalen løber i tre år, og den indebærer, at den norske tjeneste fremover skal anvende bankernes infrastruktur til straksbetaling.

For kunderne i bankerne, der er en del af Vipps-samarbejdet, betyder det, at pengene kommer direkte ind på kontoen, umiddelbart efter at beløbet af blevet overført gennem mobilbetalingsappen.

Tidligere var det kun kunderne hos storbanken DNB, der kunne få pengene direkte ind på bankkontoen, men nu ventes det, at flere banker vil indføre straksbetalingerne inden udgangen af 2017.

Nets melder om voldsom stigning i brug af kontaktløse kort 

It-giganter vil dominere fremtidens finansmarked 

Nets-udfordrer skruer op i Norden 

Mere fra ITWatch

Amerikanske Armis vil være kundernes førstevalg herhjemme

Danske Lars Hermind står i spidsen for amerikanske Armis’ indtog i Nordeuropa. Han forventer at lande en tocifret millionomsætning i 2022, og ambitionerne lyder på en fordobling næste år, hvor medarbejderskaren også skal vokse betragteligt.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs