It-startup for advokatydelser sikrer ny investor

Iværksættervirksomheden Legal Desk, som tilbyder en digital platform for advokatydelser, har sikret sig en tidligere Danske Bank-topchef som ny investor.
Foto: /ritzau/Jonas Olufson
Foto: /ritzau/Jonas Olufson

It-startup'et Legal Desk får Niels-Ulrik Mousten, tidligere topchef i Danske Banks kapitalforvaltervirksomhed Danske Capital og nuværende næstformand i PFA, som ny investor.

Det skriver Berlingske Business.

Legal Desk gør det muligt for både virksomheder og privatpersoner at udfærdige juridiske dokumenter såsom ægtepagter, testamenter, ansættelseskontrakter med mere. Niels-Ulrik Mousten skal hjælpe den nu to år gamle virksomhed med at knytte broer til finansverden, idet en stor del af Legal Desks strategi handler om at skabe indgå samarbejdsaftaler med banker såvel som pensionsselskaber.

"Niels-Ulrik Mousten skal være brobygger til den finansielle sektor, hvor han har meget erfaring. Den finansielle sektor har et stort potentiale. I udlandet kan vi se, hvordan finanssektoren tilbyder flere juridiske ydelser til sine kunder som et af deres konkurrenceparametre," siger medstifter af Legal Desk Simon Eklund.

Udover banker og pensionsselskaber satser Legal Desk på at indgå aftaler med forskellige parter såsom virksomheder samt branche- og interesseorganisationer. Senest med ingeniørforeningen IDA, hvios medlemmer kan få op til 20 pct. rabat på flere af Legal Desks produkter.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også