ITWatch

Bankdata skærer direktionen fra tre til en

Bankdata har i forbindelse med ansættelsen af to nye direktører skåret direktionen ned. Det skal sikre, at man fastholder en flad struktur, siger adm. direktør.

Esben Kolind Laustrup, adm. direktør for Bankdata, vil med ny organisering sikre, at der er kort fra toppen til bunden af datacentralen. | Foto: PR/Bankdata

Bankdatas direktion har hidtil bestået af tre personer, men for fremtiden vil det kun være adm. direktør Esben Kolind Laustrup, der er i det øverste direktionslag under bestyrelsen.

Beslutningen er taget i forlængelse af, at de to andre medlemmer af den hidtidige direktion er stoppet eller er på vej ud.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs