ITWatch

It-leverandør til banker melder fusion gennemført

Efter en koncentreret weekend er Jutlander Bank og Sparekassen Vendsyssel nu fusioneret i it-mæssig forstand. ”Det er en militær operation, der er forberedt gennem et halvt år,” siger direktør i Sparekassen Danmark, som er navnet på den fusionerede sparekasse.

Sparekassen Danmarks ansatte skåler i champagne, efter at de henover weekenden sammen med SDC's folk har stået bag en vellykket og særdeles forretningskritisk it-migrering. | Foto: Lars Thomsen

Ti måneder efter, at fusionen mellem Jutlander Bank og Sparekassen Vendsysssel blev meldt ud, er bankernes it-systemer nu blevet lagt sammen.

Den store opgave er - som det er kutyme med den slags - gennemført henover weekenden med datacentralen SDC som tovholder, og den har været vellykket, forklarer Morten Heindahl, der er chef for afdelingen Customer Migrations & Programs hos SDC, til FinansWatch. Han har sammen med udviklings- og områdedirektør Torben Finnemann ansvaret for konverteringerne, som processen kaldes i fagsprog.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs