ITWatch

Dansk fintech-bank henter 75 mio. kr. i frisk kapital

Den nystiftede erhvervsbank Kompasbank udvider sidste års serie a-investerngsrunde på 140 mio. kr. og henter yderligere 75 mio. kr. i kapital. Pengene skal bl.a. bruges på produktudvikling.

Foto: PR/Kompasbank

Danmarks nyeste bank, Kompasbank, har hentet frisk kapital på 75 mio. kr. i en udvidet investeringsrunde.

Det skriver banken i en pressemeddelelse.

Den nye kapitalindsprøjtning landede kort før nytår, efter banken udvidede en serie a-investeringsrunde, der sidste år sendte 140 mio. kr. ind i fintech-banken.

”Vi er meget tilfredse med den opbakning, som både eksisterende og nye investorer har til vores forretningsmodel og koncept. Udvidelsen af vores serie A runde med yderligere 75 mio. kr. skal bruges til at levere flere skræddersyede løsninger til vores kunder,” udtaler Michael Hurup Andersen, stifter og medadmistrerende direktør i Kompasbank, i meddelelsen.

Kompasbank fik i marts i 2021 banklicens fra Finanstilsynet. Kort forinden kunne FinansWatch berette, at en gruppeFintechselskab henter to nye chefer fra Danske Bank erfarne finansfolk var på vej med en ny bank, herunder Michael Hurup Andersen.

I august sidste år slog den 100 pct. cloudbaserede erhvervsbank de digitale døre op for små- og mellemstore virksomheder, som banken har som mål at sikre bedre adgang til lån og kapital.

Kompasbank oplyser i pressemeddelelsen, at banken siden Finanstilsynets grønne lys har firdoblet sin medarbejderstab og godkendt erhvervslån for et trecifret millionbeløb.

Dollarregn, konkurser og omdiskuterede robotter: Dansk fintech vinker farvel til ekstraordinært år

Fintechselskab henter to nye chefer fra Danske Bank

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs