ITWatch

Facebook lancerer digital pung til kryptovalutaer

Techgiganten Facebook har lanceret en pilotudgave af en digital pung til kryptovalutaer. Indtil videre kan pungen dog ikke indeholde Facebooks egen kryptovaluta, Diem.

Facebooks stifter, Mark Zuckerberg, har flere gange været på besøg i USA's Kongres for at forklare sig om selskabets planer om en digital valuta. | Foto: Erin Scott/Reuters/Ritzau Scanpix

Facebook er rykket et skridt nærmere på betalingsindustrien, efter techselskabet har lanceret sin egen digitale pung, som har fået navnet Novi. Financial Times fortæller, at der er tale om et pilotprojekt, som i første omgang er lanceret i dele af USA og i Guatemala.

Brugerne kan downloade en app til enten en Android-telefon eller en Iphone, og så kan de bruge den såkaldte stablecoin Paxos Dollar, som er låst til den amerikanske dollar og dermed har færre værdiudsving end de kryptovalutaer, som ikke er låst fast til et underliggende aktiv.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs