ITWatch

EU gør klar til stort indgreb mod kryptoaktiver

En ny EU-forordning, der regulerer kryptovalutaer og andre kryptoaktiver, kan sætte en bremseklods i det voksende kryptomarked, lyder det.

USA og Kina laver allerede indgreb mod kryptomarkedet. Med en ny forordning vil EU følge trop. | Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

EU er ved at nå til vejs ende i forhandlingerne om en ny forordning, der vil sidestille udbydere kryptovalutaer og andre kryptoaktiver med  øvrige finansielle spillere,og dermed kraftigt regulere det voksende kryptomarked.

Det skriver Børsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs