ITWatch

Betalingsselskab udvider forretningen

Stripe fortsætter med at ekspandere og lancerer nu en løsning, så virksomheder bedre kan passe på kunderens konti online.

Foto: Dado Ruvic/Reuters/Ritzau Scanpix

Det globale fintechselskab Stripe bygger i stigende grad oven på sin kerneforretning som betalingsselskab, og nu har selskabet lanceret en sikkerhedsløsning, der skal rulles ud i 30 lande, skriver mediet Finextra.

Løsningen har fået navnet Stripe Identity og skal hjælpe internetvirksomheder med at verificere identiteten af deres bruger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs