ITWatch

Ny fintech-løsning lukker første investeringsrunde

Betalingsløsningen Anyday vil udfordre markedet for online delbetaling og har netop afsluttet sin første investeringsrunde med bidrag fra blandt andet Vækstfonden.

Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

En ny spiller på markedet for betalingsløsninger er på vej i form af et produkt fra den danske fintech-virksomhed Anyday.

Ifølge en pressemeddelelse er der netop afsluttet en investeringsrunde, hvor garvede e-commerce aktører som stifter af Saxo.com, Jørgen Balle Olesen, og tidligere ejer af QuickPay, Thomas Jensen er med i nvestorkredsen.

Derudover støtter Nordea Finans løsningen med initial funding og knowhow inden for buy-now-pay-later (BNPL) løsninger. Hertil kommer investeringer fra Techhub Invest og Vækstfonden. Ialt er der skudt 6 mio. kr. ind i opstartsvirksomheden.

"I Vækstfonden vil vi gerne være med til at udvikle innovative virksomheder, der kan være med til at skabe vækst og arbejdspladser i hele Danmark. Her er fintech-feltet virkelig interessant og rykker hurtigt i Danmark lige nu. Vi er glade for at kunne bidrage til ANYDAYs vækstrejse, der arbejder målrettet med at skabe endnu større forbrugersikkerhed og transparens i sektoren," siger Johan Bitsch Nielsen, Investment Manager i Vækstfonden ifølge pressemeddelelsen.

Den betalingsløsning som Anyday er igang med at udvikle hedder Anyday Split og fungerer således, at en kunde betaler sit online køb i fire rater over tre måneder.

Samlet set betaler kunden kontantprisen. Der er ingen gebyrer eller renter forbundet med betalingen for kunden. I stedet betaler ejeren af onlinebutikken et mindre gebyr.

"Jeg har arbejdet med e-handel i 11 år, og markedet har hele tiden sukket efter transparens. Selvfølgelig er der andre fair løsninger på markedet. Det er bare svært at gennemskue. Med investeringen i ryggen giver vi nu webshops og forbrugere et produkt, der udfordrer den uigennemsigtighed," siger Jonas Overgaard adm. direktør i Anyday.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.)

Dansker satser på at lave største investeringsapp til det amerikanske marked

Fintech-startup opruster platform med forsikringer mod cyberangreb 

Mere fra ITWatch

EET fortsætter aggressiv strategi med ny ejer

Hardwaredestributøren EET er blevet solgt til endnu en kapitalfond, der med et mere internationalt afsæt skal skubbe til aggressiv vækstrategi med opkøb i hobetal. "Vi er i en god gænge, som Pamplona kan være med til at accelerere," lyder det fra topchef om den nye ejer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs