ITWatch

Saxo Bank-stifters blockchain-projekt går ind i Kina med ny partner

Lars Seier Christensens blockchain-projekt Concordium og det kinesiske konglomerat Geely har dannet et partnerskab for at levere teknologi og services i Kina.

Foto: Emil Agerskov

Blockchain-projektet Concordium skal i gang med at ekspandere i Kina og har dermed rundet en vigtig milepæl. Det mener i hvert fald en af de fremtrædende investorer bag projektet, rigmanden Lars Seier Christensen.

Den tidligere medejer og medstifter af Saxo Bank har for nylig annonceret via sociale medier, at Concordium er blevet partner med det kinesiske industrikonglomerat Geely, der også er aktionær i Saxo Bank.

Formået er at udbrede blockchain-teknologien og Concordiums tjenesteydelser til erhvervslivet i Kina.

"Geely er uden tvivl den bedst mulige partner til lanceringen af Concordium i Kina, og vi er glade ved og stolte af at kunne annoncere dette joint venture i dag," skriver Lars Seier Christensen på LinkedIn

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie Finanswatch.)

Derfor lancerer Lone Fønss en verdensteknologi midt i coronakrisen

Eksperterne er enige: Concordium må nøjes med et hjørne af markedet 

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs