ITWatch

Lunar udruller mental app-hjælp til sine forretningskunder

Fintech-banken Lunar har i dag lanceret et nyt hjørne af sin app til erhvervskunder, der skal styrke den fysiske og mentale sundhed hos virksomhedsejere.

Ken Villum Klausen, adm. direktør i Lunar. | Foto: Joachim Ladefoged/JPA

Lunar vrikker med halefjerene overfor erhvervskunder med lanceringen af en ny feature i sin app, der skal styrke den fysiske og mentale sundhed.

Det skriver bankmediet Altfi.

Forretningskunderne hos Lunar vil fra i dag således have adgang til yoga-øvelser, mentaltræning, meditationsguides og rådgivning fra andre virksomhedsejere.

"Vi har indset, at mentale sundhedsproblemer er en af de største udfordringer for iværksættermiljøet lige nu, og vi bliver nødt til at hjælpe med at løse det problem og øje opmærksomheden omkring det blandt vores brugere," siger adm. direktør i Lunar, Ken Villum Klausen, til Altfi.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.)

Børsnotering, Nets-salg og investeringer – fintech-selskaber havde travlt i 2020 

Lunars topchef: "Jeg laver usandsynlig mange fejl og det vil jeg gerne stå ved" 

Mere fra ITWatch

Fintech-selskab opkøber lønsystem

Ageras Group, der tidligere har købt selskaber som Billy og Tellow, har endnu en gang opkøbt en virksomhed, der har fokus på it-løsninger til SMV'er.

Nokia Danmark holder kursen

Det går stille og roligt derudaf for Nokias danske afdeling, der i 2020 klarede sig stort set som i 2019, dog med en lille tilbagegang. Det viser selskabets nyligt aflagte regnskab.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs