ITWatch

It-leverandørs problemer med leverancer var skyld i norsk finanskoncerns farvel

SDC mistede før jul en stor kunde i det norske finans-samarbejde Eika-gruppen. Til Børsen fortæller informationsdirektør, at en stærk dansk krone og udfordringer med leverancer gjorde udfaldet.

SDC har mistet én af sine store kunder. Den stærke danske krone har været en uheldig medvirkende årsag. Foto: Sebastian G. Brandenhoff

Eika-gruppen, der er et samarbejde mellem 60 norske sparekasser, meldte sig kort før jul ud af den danske datacentral SDC og skiftede til it-leverandøren Tietoevry. Dermed mistede datacentralen en af sine største kunder, der tegner sig for en ejerandel på mellem 15-20 pct., skriver Børsen, der bringer et interview med Eika-gruppen om deres udmeldelse af SDC.

"Eika har haft et godt samarbejde med SDC i mange år. Grundlaget for vores beslutning om at gå fra SDC til Tietoevry er, at vi over tid har oplevet nogle udfordringer med SDC’s leverancer knyttet til særnorsk infrastruktur og kundeadfærd. Bankerne skal have en fremadrettet it-platform, som svarer til de stadigt øgede forventninger til digitale løsninger," siger informationsdirektør i EIKA Gruppen, Sigurd Ulven, til Børsen.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger