ITWatch

Tidligere Nets-direktør går ind i bestyrelsen hos fintechfirma

Susanne Brønnum, der har en fortid som direktør i betalingsfirmaet Nets, træder ind i bestyrelsen fintechfimra, der arbejder med onlinebetalinger.

Susanne Brønnum | Foto: PR

Susanne Brønnum, der blandt andet har været dansk landechef i Nets, får en ny bestyrelsespost på CV'et. Hun indtræder nemlig i bestyrelsen for Swiipe Payments, hvis forretning baserer sig på onlinebetalinger.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet, der har eksisteret i lidt over to år, og som i november 2019 fik et tocifret millionbeløb fra investeringsfonden Finstart Nordic, der er ejet af Norges næststørste bank, Sparbank 1 SR-bank.

"Jeg glæder mig meget til at hjælpe Swiipe på deres spændende vækstrejse, hvor jeg ser masser af potentiale. E-commerce-markedet er fortsat i fuld vækst både herhjemme og globalt. Både forbrugere og virksomheder efterspørger lette, hurtige og sikre betalingsmuligheder, når de handler på nettet. Her kommer Swiipe ind i billedet, hvor de i dag kan tilbyde køb med et klik og over tid kan hjælpe med leveringsgenkendelse, mulighed for køb med kort, konto-til-konto, lån m.v. Det, er jeg sikker på, vil komme både kunderne og detailhandlen til gode," siger Susanne Brønnum i meddelelsen.

Siden Susanne Brønnum forlod Nets i 2018, er hun gået ind i flere bestyrelser, og hun har også selv investeret i fintechvirksomheden Upodi.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.)

Danske erhvervsledere skal have bedre styr på blockchain 

Fintech-branchen opretter politisk talerør 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs