ITWatch

Tidligere Nets-direktør går ind i bestyrelsen hos fintechfirma

Susanne Brønnum, der har en fortid som direktør i betalingsfirmaet Nets, træder ind i bestyrelsen fintechfimra, der arbejder med onlinebetalinger.

Susanne Brønnum | Foto: PR

Susanne Brønnum, der blandt andet har været dansk landechef i Nets, får en ny bestyrelsespost på CV'et. Hun indtræder nemlig i bestyrelsen for Swiipe Payments, hvis forretning baserer sig på onlinebetalinger.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra selskabet, der har eksisteret i lidt over to år, og som i november 2019 fik et tocifret millionbeløb fra investeringsfonden Finstart Nordic, der er ejet af Norges næststørste bank, Sparbank 1 SR-bank.

"Jeg glæder mig meget til at hjælpe Swiipe på deres spændende vækstrejse, hvor jeg ser masser af potentiale. E-commerce-markedet er fortsat i fuld vækst både herhjemme og globalt. Både forbrugere og virksomheder efterspørger lette, hurtige og sikre betalingsmuligheder, når de handler på nettet. Her kommer Swiipe ind i billedet, hvor de i dag kan tilbyde køb med et klik og over tid kan hjælpe med leveringsgenkendelse, mulighed for køb med kort, konto-til-konto, lån m.v. Det, er jeg sikker på, vil komme både kunderne og detailhandlen til gode," siger Susanne Brønnum i meddelelsen.

Siden Susanne Brønnum forlod Nets i 2018, er hun gået ind i flere bestyrelser, og hun har også selv investeret i fintechvirksomheden Upodi.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie FinansWatch.)

Danske erhvervsledere skal have bedre styr på blockchain 

Fintech-branchen opretter politisk talerør 

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs