ITWatch

It-virksomhed kæmper mod uret: "Selskabet skal finde nye indtægtskilder for at have en fremtid"

Fremtiden ser sort ud for NPInvestor, hvis det slår fejl at finde nye indtægtskilder, vurderer professor. Også en ny kapitalindsprøjtning kan blive svær at gennemføre. "Det er jo et spørgsmål, hvor længe man kan få nogen til at smide gode penge efter dårlige," siger han.

Foto: SCREENDUMP

Det kriseramte it-selskab NPInvestor kan snart være fortid. Hvis selskabet mislykkes med at finde nye indtægtskilder, eller hvis det ikke får tilført frisk kapital, så ser det sort ud, vurderer Frank Thinggaard, professor i eksternt regnskab på Aarhus Universitet.

"Lægger man de sidste to år sammen, har selskabet haft samlede indtægter på under 1,9 mio. Samtidig har det f.eks. haft udgifter til personale og administration på 16,3 mio. Det viser klart, at selskabet skal finde nye indtægtskilder for at have en fremtid," vurderer professoren i et skriftligt svar til ITWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Hurtig vending i it-branchen efter coronakrisen

Markedet for it er buldret tilbage efter krisens værste år, viser nye tal. Fremgangen er langt større end ventet, mener IDC Nordic, der står bag tallene. Og tallene bekræftes af IT-Branchen, der aldrig har haft så travlt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs