ITWatch

Vestager: Apple Pay skaber bekymring

Apples betalingsservice får opmærksomhed fra EU, efter at mange har henvendt sig med bekymringer, lyder det fra konkurrencekommissær Margrethe Vestager.

Foto: Patricia De Melo Moreira/AFP/Ritzau Scanpix

EU har øjnene rettet mod Apple Pay, som ifølge EU's konkurrencekommissær Margrethe Vestager har skabt bred bekymring.

Det skriver Reuters ifølge Finans.

"Vi er blevet stillet en hel del spørgsmål, fordi vi får så mange bekymrende henvendelser omkring Apple Pay – af rent konkurrencemæssige årsager," siger Margrethe Vestager.

Konkurrencekommissæren kommer ikke nærmere ind på, hvem der er bekymret. Hun påpeger dog, at folk mener, at "det bliver stadig mere vanskeligt at konkurrere på markedet for nemme betalinger."

Sidste år var meldingen fra Margrethe Vestager, at hun muligvis ville undersøge Apple Pay, hvis der kom officielle klager til kommissionen. Ifølge Reuters har mindst én part nu indgivet en klage.

EU holder øje med Apple Pay

Amerikanske myndigheder bandlyser visse Apple-produkter på fly 

Mere fra ITWatch

Mærsk dropper blockchain-platformen Tradelens

Der kommer ikke til at blive videreudviklet på den digitale platform Tradelens, som Mærsk har stiftet i samarbejde med IBM. Platformen lukker ved udgangen af første kvartal 2023 på grund af manglende opbakning.

Redaktør: Lippert rydder ud blandt bløde svenskere

Ledelsesrokaden i Globalconnect er en hård omgang for de svenske topchefer i det nordiske selskab. Den bløde stil passer formentlig ikke ind i det dansk-ledede selskab, vurderer redaktør for svensk telemedie.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs