ITWatch

Fintech-virksomhed fik hjælp fra vækstinitiativ til amerikansk sats

Et vækstprogram fik danske Viabill til at tage springet til USA. "Der er et gigantisk uudnyttet markedspotentiale for os," siger direktør. (Rettet)

Jan Lytje-Hansne stiftede Viabill i 2009. Foto: Morten Lau-Nielsen/ERH

(Artikel rettet kl. 8.30. Det fremgik tidligere, at kunderne mod et gebyr på 49 kr. om måneden kan dele betalingen op i bidder. Dette er muligt uden betaling af gebyr.)

Den danske fintech-virksomhed Viabill har nydt godt af vækstinitiativet Nordic Scalers, der har til formål at støtte nordiske virksomheder i at komme ind på markeder uden for Norden.

Ifølge Berlingske åbnede selskabet kontor i USA for fem måneder siden som en forlængelse af sin deltagelse i vækstprogrammet, der hører under de nordiske regeringers samarbejdsorgan Nordisk Ministerråd.

Nu ser direktør Jan Lytje-Hansen et stort potentiale på den anden side af Atlanterhavet.

"Vi valte at gå på det amerikanske marked, fordi vi oplever, at der er stor efterspørgsel på det, vi tilbyder. På nuværende tidspunkt er der ikke andre, som tilbyder den samme løsning som Viabill til mindre og mellemstore virksomheder, fordi konkurrenterne kun fokuserer på de store. Der er et gigantisk uudnyttet markedspotentiale foran os i USA," siger han til Berlingske.

Viabill samarbejder med webshops i både Danmark, Norge og USA og giver kunderne mulighed for at dele deres betaling op i bidder.

Lenovo leverer stærkt kvartal: Hver fjerde PC er fra den kinesiske producent

Agillic-direktør: "Hvis vi stoppede alle vækstinitiativer, så kunne vi hurtigt lave en meget profitabel forretning"

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger