ITWatch

Tidligere Nets-direktør investerer millioner i fintech-selskab

Susanne Brønnum, der har en fortid som dansk landechef i Nets, kaster en millioninvestering efter fintech-virksomheden Upodi. Hun mener, at abonnementsbaserede forretningsmodeller som Upodis har stort potentiale.

Foto: Sebastian Buur Gunvald/ERH

Den danske fintech-startup Upodi har fået sin anden millioninvestering. Ved opstarten i 2017 kastede Seed Capital og Pre-seed Innovation et millionbløb i selskabet, og nu er der altså igen en pose penge til Upodi.

Det er den tidligere danske landechef i Nets, Susanne Brønnum, der har købt sig ind i fintech-virksomheden, der har udviklet en cloud-platform, som gennem en abonnementsmodel automatiserer styringen af økonomiske transaktioner i virksomheder.  Det skriver hun selv i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs