ITWatch

NPInvestor nedjusterer forventningerne – vil forhøje kapitalen

Fondmæglervirksomheden NPinvestor.com, der har Erik Damgaard som storinvestor, sænker forventningerne til indtjeningen i 2019. Samtidig varsler selskabet en føorhøjelse af kapitalen.

Ritzau Scanpix/Betina Garcia
Erik Damgaard er storinvestor i NP Investor. Foto: Ritzau Scanpix/Betina Garcia

NPinvestor har onsdag aften sænket sin indtjeningsprognose for 2019. Selskabet regner nu med et negativt resultat før skat i intervallet 6-7 mio. kr. mod tidligere et minus før skat på 3-4 mio. kr.

Meldingen kommer samtidig med, at selskabet varsler en kapitalforhøjelse på op mod 12,6 mio. kr., ligesom NPInvestor skifter sin certified advisor ud.

Det fremgår af en meddelelse til fondsbørsen.

"Det sker på baggrund af en samlet vurdering herunder omkostninger til gennemførsel af fortegningsemission foruden effekter fra finansmarkedernes volatilitet og tendenser, sammenholdt med udviklingen i selskabets investeringsprodukter og effekter af kommercielle vækstorienterede aktiviteter," hedder det i meddelelsen.

NPInvestor har onsdag aften også meldt ud, at selskabet brutto vil rejse 12,6 mio. kr. ved en kapitalforhøjelse med fortegningsret for eksisterende aktionærer. Emissionen er garanteret for 60 pct. vedkommende via nye investorer og en af selskabets eksisterende større aktionærer.

I alt skal der sælges 6.288.145 nye aktier, og hver eksisterende aktionær vil blive tildelt en tegningsret til en ny aktie for hver eksisterende aktie, hvis en ekstraordinær generalforsamling den 26. juni godkender bestyrelsens forslag.

NPInvestor har samtidig onsdag aften oplyst til fondsbørsen, at selskabet skifter sin certified advisor, CDI Global, ud med en ny, Västra Hamnen Corporate Finance AB.

Erik Damgaards fondsmæglersats giver underskud

NPinvestor-selskab siger farvel til topchefen efter fire måneder

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger