ITWatch

Nets vinder i sag mod tidligere finansdirektør

En strid mellem Nets og selskabets tidligere finansdirektør, der hævder at hun er blevet snydt fra gevinsten fra selskabets incitamentsprogram, er faldet ud til Nets' fordel.

Foto: PR/Nets

Det ser ud til, at Nets slipper for at skulle betale 21,5 mio. kr. til sin tidligere finansdirektør Ralitsa Møller. I hvert fald har retten i Glostrup givet Nets medhold i sagen, hvori Ralitsa Møller har krævet kompensation for sit salg af medarbejderaktier.

Det skriver Finans.

Hun hævder at hun er blevet snydt for sin gevinst fra incitamentsprogrammet, da hendes fyring skete få måneder inden at Nets begyndte at lufte sine planer om en børsnotering i offentligtheden. Derudover angik sagen også en påstand om uretmæssig afskedigelse. Og selvom Nets har fået medhold i denne omgang, så kan Ralitsa Møller vælge at anke afgørelsen, en beslutning, som hun ikke har taget endnu. Men hendes advokat, Michael Møller Nielsen fra Lund Elmer Sandager.

Hos Nets er man dog ikke overraskende tilfreds med sagens foreløbige udfald.

"Det er naturligvis beklageligt, når en afskedigelse af en medarbejder ender i en tvist. Vi er dog tilfredse med, at byretten nu har bekræftet vilkårene for afskedigelsen og afvist alle anklager fra Ralitsa Møller," lyder reaktionen fra Nets’ pressechef Søren Winge.

Nets-chef i retssag: "Prøv og hør. Vi kan jo ikke værdisætte virksomheden hver dag"

Nets-chef i bonus-retssag: Kunne være gået konkurs

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger