ITWatch

Store summer i danske fintech-tjenester fremkalder panderynker hos forsker

Millioninvesteringerne vælter ind i danske fintechvirksomheder, der tiltrækker sig stadigt mere opmærksomhed fra investorerne. Forsker mener, at udviklingen er båret af hype omkring de nye tjenester, men aktører i branchen ser ingen tegn på en boble.

Ole Madsen, chef for forretningsudvikling i Spar Nord, mener ikke længere, at der er en boble i investeringerne i fintechvirksomheder. | Foto: PEDERSEN RUNE AARESTRUP

Banker, venturekapitalister og andre typer af investorer har kastet deres kærlighed på fintechvirksomheder, som også i Danmark modtager større og større millioninvesteringer.

Således blev 2017 et rekordår, hvad angår investeringer i danske fintechvirksomheder, som er kendetegnet ved at udbyde digitale services baseret på finansiel teknologi, og som i nogle tilfælde er gået i direkte angreb på etablerede spillere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs