ITWatch

Giganter flokkes om dansk fintech

En række store, internationale spillere har fået øje på dansk fintech, skriver Børsen.

Foto: SAP

SAP, stort tysk it-selskab, har sammen med bankerne Citi og Royal Bank of Canada har fået øje på danske fintech-selskaber og vil samarbejde.

Det skriver Børsen.

Copenhagen Fintech har indgået tre partnerskabsaftaler med de to finansgiganter Royal Bank of Canada og Citi samt it-giganten SAP.

"De aftaler er store for Copenhagen Fintech og hele det danske økosystem, da det giver adgang til en helt anden global skala," siger Thomas Krogh Jensen, adm. direktør i Copenhagen Fintech til Børsen.

SAP siger overfor avisen, at man i Copenhagen Fintech har været gode til at samle de rette selskaber, samt at der er skabt, hvad der kaldes for en "spændende cocktail af etablerede spillere og nye, der rører på sig."

Dansk fintech-selskab vil lave verdens foretrukne betalingsmetode 

Lars Rohde: Apple Pay kan ende som kunde i Nationalbanken 

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs