ITWatch

Milliardudbud kan åbne døre for Nets-konkurrent i Danmark

Europas største betalingsformidler, Worldline, er med i kampen om at blive leverandør af teknologien til den næste generation af Nemid – kendt som Mitid. Ifølge betalingsformidleren vil det give en "fantastisk dialogplatform" til det offentlige og bankerne i Danmark.

Foto: /Ritzau Scanpix/Jens Dresling/

Udbuddet af fremtidens digitale signaturløsning i Danmark, MitID, der afløser NemID og har en værdi på knap én mia. kr., går snart ind i sin afgørende fase.

Tre spillere er tilbage i opløbet om udbuddet, der slutter i februar næste år, hvor Digitaliseringsstyrelsen forventer at kunne offentliggøre en aftale med én af spillerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs