ITWatch

Ny sponsor på plads til Copenhagen Fintech

Pensionskasse melder sig klar som ny sponsor bag Copenhagen Fintech.

Aksel Bjørn Møller, Industriens Pension. | Foto: PR

Industriens Pension bliver ny sponsor for Copenhagen Fintech. Det skriver pensionskasdsen i en meddelelse. Pensionskassen har indgået en treårig sponsoraftale med Copenhagen FinTech. Aftalen skal bidrage til at styrke selskabets digitale platform og udvikling, lyder det fra pensionskassen.

"Vi har stor fokus på konstant fornyelse af vores digitale univers, og jeg tror, at vi kan lære en masse af fintechmiljøet. Med samarbejdet kan vi styrke vores arbejde med nye digitale løsninger, som vi bruger til at komme tættere på medlemmerne. Digitalisering af kundeoplevelsen er et meget væsentligt element i vores forretningsstrategi," siger underdirektør Aksel Bjørn Møller, der er it-chef i Industriens Pension i en meddelelse.

Copenhagen Fintech rummer sammenlagt 50 virksomheder og 170 personer. Og her hilser man den nye sponsor velkommen.

"Jeg er glad og stolt over, at Industriens Pension har indgået en aftale med os. Industriens Pension er kendt for at have en meget velfungerende digital platform, og samarbejdet kan åbne for helt nye innovative løsninger, der bygger videre på den eksisterende platform. Det bliver spændende at kombinere innovative idéer fra it-iværksættere og forskere tilknyttet Copenhagen FinTech med det digitale univers i Industriens Pension," siger direktør i Copenhagen Fintech, Thomas Krogh Jensen.

Simcorp lander ny kunde i Frankrig 

Kammeradvokaten investerer "massivt" i fintech 

 

Mere fra ITWatch

Hurtig vending i it-branchen efter coronakrisen

Markedet for it er buldret tilbage efter krisens værste år, viser nye tal. Fremgangen er langt større end ventet, mener IDC Nordic, der står bag tallene. Og tallene bekræftes af IT-Branchen, der aldrig har haft så travlt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs