ITWatch

Iværksætter trods bump på vejen: Vil være techverdenens svar på Danske Bank

Lunar Way-direktør Ken Villum Klausen var håbefuld, da han for et par år siden lancerede en digital tjeneste som alternativ til bankerne. Nu erkender han, at det tager længere tid at udfordre det danske bankmarked end som så. Men ambitionen er intakt.

Med tydelig stolthed i stemmen tonede direktør Ken Villum Klausen frem på landsdækkende tv, da TV2 News sendte live fra Lunar Ways kontor i Aarhus tilbage i sensommeren 2015.

Opstartsvirksomhedens produkt var ikke helt færdigt. Godkendelsen fra Finanstilsynet manglede også. Men ambitionerne kunne ingen tage fra den nye finansvirksomhed.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs