Medie: Axcel forbereder salg af Lessor

Kapitalfonden Axcel forbereder et salg af lønfirmaet Lessor efter blot to års ejerskab. Frasalget forventes at indbringe op mod en mia. kr., erfarer mediet Insidebusiness.
Foto: PR
Foto: PR

Ejerkredsen i det danske lønfirma Lessor kan være på vej mod en udskiftning, idet den nuværende ejer, kapitalfonden Axcel, barsler med et lynsalg af selskabet, som man for blot to år siden opkøbte for 600 mio. kr. af den stiftende Fich-familie.

Det skriver mediet Insidebusiness, men hverken Axcel eller FIH Partners, som ifølge Insidebusiness er hyret ind til at bistå i salget, har dog ønsket at udtale sig om sagen.

Kapitalfonden forventer, at salget af det danske lønfirma kan indbringe en salgspris i omegnen af en mia. kr. Blandt de mulige købere nævnes den norske it-koncern Visma, som i 2017 opkøbte konkurrenten Bluegarden fra fonden Marlin Equity og årligt håndterer lønudbetalinger for 50.000 virksomheder.

Lessor havde i 2016 et overskud på 54 mio. kr. før renter og afskrivninger, men efter effektiviseringer, trimning og prisstigninger under Axcel-ejerskabet er forventningen, at det vil være bedre i det endelige regnskab for 2017.

Lessor kommer let til at overholde persondatakravene 

Efter 50 nyansættelser: Lessor klar til vækst 

Ny spiller melder sig til kamp om lønkunderne 

Iværksætter klar til lønkamp: Markedet har nærmest stået stille i 20 år 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også