ITWatch

Erik Damgaard raser over Nordea efter kaotisk noteringsforløb

Storaktionær i børsdebutanten NP Investor kritiserer i skarpe vendinger Nordea for et rodet forløb op til børsnoteringen. "Fra vores synspunkt har vi henvendt os til et fæhoved," siger Erik Damgaard.

Onsdag blev fintechselskabet NP Investor endelig børsnoteret, efter at noteringen tidligere var blevet aflyst og siden forsinket. Nu siger storaktionær i selskabet Erik Damgaard, at han mener, at Nordea, som har været tegningsbank for firmaet, har håndteret opgaven dårligt, skriver Berlingske Business.

Målet med noteringen har været at skaffe penge til oprettelse af et fondsmæglerselskab, som skal sælge adgang til Erik Damgaards egenudviklede IT-handelsplatform Straticator. Noteringen onsdag skaffede små 18 mio. kr. Dermed bliver der ikke brug for den garanti, som Erik Damgaard stillede i sidste uge for at signalere, at børsnoteringen endelig blev til noget oven på en aflysning og en forsinkelse i november og december, skriver avisen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs