ITWatch

Kinesisk tilsyn løfter pegefinger over for fintech

De kinesiske tilsynsmyndigheder udtaler, at finansteknologiske virksomheder skal understøtte hele realøkonomien og ikke kun komme særlige grupper til gode. Det skriver nyhedssiden finextra.com.

Foto: Colourbox

Udviklingen inden for finansteknologi (fintech) skal ikke kun give fordele til små grupper af mennesker, men i stedet understøtte samfundsøkonomien mere generelt.

Det udtalte Jiang Yang, næstformand for de kinesiske tilsynsmyndigheder inden for værdipapirhandel, da han for nylig holdt et oplæg for en gruppe fintechiværksættere, skriver nyhedssitet Finextra.com.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs