ITWatch

Netcompany vinder udbud: Nu forsvinder Skoleintra

Netcompany skal levere afløseren for Skoleintra-systemet. Den nye platform skal være klar i 2019.

Netcompany med Andre Rogaczewski i spidsen skal levere et nyt it-system til landets folkeskole. | Foto: PR/Netcompany

Aula er navnet på et nyt it-system, som forældre, skoleelever og ikke mindst pædagogisk personale på skoler og dagtilbud fra 2019 skal bruge som kommunikationsløsning.

Det bliver Netcompany, der i samarbejde med partnerne Frog, EduLab og Advice skal levere det nye systemer til kommunerne. Det skriver Kombit i en pressemeddelelse.

Det nye system får mere end to mio. brugere og erstatter Skoleintra som kommunikationskanal. Efter planen skal systemet rulles ud til test på de første skoler inden udgangen af 2018 og derefter implementeres fuldt efter sommerferien i 2019.

"Alt, hvad du kender fra Skoleintra, vil være der. Men så vil der også være en masse læringsapplikationer. Man vil kunne dele undervisningsmaterialer, pædagogisk viden og forberedelse. Lærere kan dele med forældre, lærere kan dele med andre lærere, og skoler kan dele med hinanden," siger adm. direktør i Netcompany Andre Rogaczewski til TV 2 Nyheder.

Aula kommer til at omfatte alle landets folkeskoler, og i 93 kommuner vil systemet ligeledes blive brugt i vuggestuer og børnehaver.

Rogaczewski: "Jeg havde foræret vedkommende en gavekurv som tak" 

Fire nye bestyrelsesmedlemmer og genvalg til formanden i DI Digital 

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs