ITWatch

Stifter af Saxo.com går i samarbejde med edtech-startup

Nyt samarbejde mellem den tidligere ejer af Saxo.com, Jørgen Balle Olesen, og den danske startup CanopyLAB skal bringe dansk læringsteknologi til Sydamerika.

Stifter og tidligere ejer af Saxo.com, Jørgen Balle Olesen, går i samarbejde med startuppen CanopyLAB, der står bag en digital læringsplatform. Det skriver Berlingske. 

Samarbejdet skal prøves af på det sydamerikanske marked, hvor Jørgen Balle Olesen i forvejen driver internetboghandlen Yopublico, der er en pendant til Saxo.com.

"Jeg har ikke haft tradition for at beskæftige mig med læring, men jeg så et behov for at kombinere digital udgivelse og digitale læseplatforme med en social læringsplatform," siger Jøgen Balle Olesen til Berlingske.

Samarbejdet skal flette indhold fra Yopublico sammen med CanopyLABs platform. Ifølge CanopyLABs direktør og medstifter, Sahra-Josephine Hjorth, er ambitionen at bygge en platform, der er "et socialt medie oven på en læringsplatform".

Jørgen Balle Olesen solgte i slutningen af sidste år internetboghandlen Saxo.com til JP/Politikens Hus, der har været minoritetsaktionær i en årrække. De sydamerikanske aktiviteter var ikke en del af handlen.

(Denne artikel er leveret af vores søstersite MediaWatch.)

"Det er næsten hver gang, at jeg har investeret i noget fra Techbbq"

Ny rapport: Danmark har brug for langt flere digitale startups 

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs