Stifter af Saxo.com går i samarbejde med edtech-startup

Nyt samarbejde mellem den tidligere ejer af Saxo.com, Jørgen Balle Olesen, og den danske startup CanopyLAB skal bringe dansk læringsteknologi til Sydamerika.

Stifter og tidligere ejer af Saxo.com, Jørgen Balle Olesen, går i samarbejde med startuppen CanopyLAB, der står bag en digital læringsplatform. Det skriver Berlingske. 

Samarbejdet skal prøves af på det sydamerikanske marked, hvor Jørgen Balle Olesen i forvejen driver internetboghandlen Yopublico, der er en pendant til Saxo.com.

"Jeg har ikke haft tradition for at beskæftige mig med læring, men jeg så et behov for at kombinere digital udgivelse og digitale læseplatforme med en social læringsplatform," siger Jøgen Balle Olesen til Berlingske.

Samarbejdet skal flette indhold fra Yopublico sammen med CanopyLABs platform. Ifølge CanopyLABs direktør og medstifter, Sahra-Josephine Hjorth, er ambitionen at bygge en platform, der er "et socialt medie oven på en læringsplatform".

Jørgen Balle Olesen solgte i slutningen af sidste år internetboghandlen Saxo.com til JP/Politikens Hus, der har været minoritetsaktionær i en årrække. De sydamerikanske aktiviteter var ikke en del af handlen.

(Denne artikel er leveret af vores søstersite MediaWatch.)

"Det er næsten hver gang, at jeg har investeret i noget fra Techbbq"

Ny rapport: Danmark har brug for langt flere digitale startups 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også