ITWatch

Undervisningsminister vil have en handlingsplan for brug af it i skolen

Politikerne mangler en strategi for, hvordan man får et levende leverandørmarked i forhold til at undervise med digitale teknologier. Det siger undervisningsminister Merete Riisager (LA) i et interview med Computerworld.

Der er behov for en national handlingsplan til at sætte rammerne for it-udviklingen i folkeskolen i minimum de næste fem år.

Det siger undervisningsminister Merete Riisager (LA) til Computerworld. Hun stopper i politik ved næste valg.

Ifølge Merete Riisager har politikerne ikke taget kritisk stilling til digitaliseringsen på undervisningsområdet, og derfor risikerer de at blive underlagt skiftende digitale vilkår.

Hun efterlyser blandt andet, at man politisk forholder sig til, hvilke teknologier der skal benyttes i undervisningen.

"Der er her kæmpebehov for at tænke fem år frem i tiden. Vi mangler en strategi for, hvordan vi får et levende marked med høj kvalitet, hvor der er taget stilling til, hvad læremidlerne skal kunne," siger hun til Computerworld.

Ny kampagne skal sikre børn og unges datasikkerhed

Millioner skal styrke digitalisering på erhvervsuddannelser 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs