ITWatch

Undervisningsminister vil lære alle danske børn at kode

Danske skoleelever skal lære at kode i folkeskolen for at udbygge kendskabet til, hvad der sker indeni Ipads og smartphones, fortæller undervisningsminister Merete Riisager (LA).

Merete Riisager, undervisningsminister (LA). | Foto: Leitorp + Vadskær

Børn i danske skoler skal lære at forstå, hvad der gemmer sig allerinderst inde i Ipads og smartphones: Koden. Det mener undervisningsminister Merete Riisager (LA), der til Jyllands-Posten fortæller, at hendes ambition er at lære alle børn at kode.

"Teknologi er en præmis for børn og unges liv. Det er både infrastruktur, et redskab til at skabe med og en kanal til kommunikation. Derfor skal eleverne ikke kun sidde med maskinerne og kunne bruge diverse apps og programmer, men de skal også forstå hvilke elementer, som teknologien er bygget af," siger ministeren til mediet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs