ITWatch

Arrow vil have en fod ind hos iværksættere

Et tæt samarbejde med iværksætterselskaber fra den spæde start til etablerede, modne virksomheder skal skabe grobund for fremtidig forretning for it-distributøren Arrow.

coputer log in
Foto: Colourbox

Hos elektronik og it-distributøren Arrow har man indstillet sigtet på it- og elektronikbranchens nyeste virksomheder. Målet er at skabe stærke forretningsmæssige bånd, som leverandøren kan veksle til fremtidig forretning.

Det skriver mediet Techsavvy.

Arrow stammer oprindeligt fra USA, men har i dag godt 19.000 medarbejdere på verdensplan. 230 af disse sidder i Danmark, hvor man har også har fokus på at hjælpe iværksætterselskaber frem i verden.

"Hos Arrow hjælper vi folkene med de gode ideer indenfor elektronik til at realisere dem. Du kan sige, at vi tilbyder en slags konsulent-service, men ikke i klassisk timelønnet forstand. I stedet er vores forretningsmodel, at hvis vi vejleder vores kunder godt, så deres produkter og løsninger bliver en succes, så kan vi sælge flere komponenter, gateways eller softwareløsninger til dem," forklarer Morten Kreiberg Block, engineering director i Arrow Nordic.

Han understreger, at selskaberne ikke forpligtiger sig til at handle hos Arrow, men at der indgås en "gentlemanaftale", som eksisterer "så længe det giver mening for begge parter."

Arrow ECS: Som distributør skal vi udvikle os i takt med producenterne

"Jeg vil allerhelst have folk omkring mig, som er dygtigere end mig"

Distributøren Arrow ECS skifter ud på formandsposten

Øget konkurrence presser Arrows danske selskab på både top og bund

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger