ITWatch

Ny EET-opkøbschef skal kigge efter større opkøb

En række mindre opkøb bliver i fremtiden til færre større opkøb for it-distributøren EET, siger adm. direktør Søren Drewsen, der har ansat en ny opkøbschef.

Foto: PR

It-distributøren EET har lagt en klar strategi om at foretage større opkøb. Derfor har selskabet ansat en såkaldt 'Head of M&A and strategy', der skal føje flere opkøb til listen, der tæller 45 gennem de sidste 19 år.

Jens Jakob Zahle skal nemlig stå i spidsen for opkøb. Adm. direktør Søren Drewsen fortæller, at der "kigges efter større opkøb", skriver Computerworld.

Strategien er ændret fra mange små til større opkøb, der skal bidrage med kompetencer i jagten på vækst.

"Det skal give strategisk mening for os, og det gør det, når der er det rigtige produktsortiment, som supplerer vores eget. Det handler dog først og fremmest om kompetencer. Mange er blevet overraskede over, hvor store vi er blevet på AV-udstyr og POS-udstyr. Det er ikke kompetencer, vi har haft i huset. Det er nogle, vi har købt os til. Der er vi gået efter virksomheder, der har haft viden om det," siger Søren Drewsen til Computerworld.

Mere fra ITWatch

Russisk svar på Google vil ud af landet

Internationale sanktioner har fået selskabet bag søgemaskinen Yandex til at ville trække sine forretninger ud af Rusland. Det er dog umiddelbart nemmere sagt end gjort.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs