ITWatch

Ateas topchef efter rødt kvartalsregnskab: Mit ansvar at omstillingen først kommer nu

I Danmark mangler Atea endnu at se effekten af den organisationsændring, selskabet foretog i januar, men gevinsten kommer, lyder det fra selskabets norske topchef: "Det er den samme proces som startede for 5-6 år siden i Ateas andre markeder."

Ateas koncernchef Steinar Sønsteby (forrest). I baggrunden ses Ateas danske landechef, Morten Felding. | Foto: Jyllands-Posten

Inden for en overskuelig tidshorsiont vil Ateas danske afdeling komme til at opleve vækstrater, der matcher selskabets afdelinger i resten af Norden og Baltikum.

Det fortæller Ateas adm. direktør Steinar Sønsteby til ITWatch ovenpå selskabets regnskab for første kvartal af 2018, hvor et trecifret fald på 109 mio. kr. i omsætningen og et resultat på den primære drift i rødt med minus 8 mio. kr. er blandt hovedtrækkene - i modsætning til Ateas forretninger i resten af Norden og Baltikum, som alle hæver både omsætning og ebitda.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

EY køber tech-rådgiver

Rådgivningsfirma bliver opslugt af EY Danmark, der vil ”styrke kvaliteten af M&A-rådgivning”. Det opkøbte firma med 20 rådgivere har fokus på køb og salg af teknologivirksomheder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs