ITWatch

It-distributør skiller sig af med direktør

Also har sagt farvel til selskabets danske direktør, der selv kalder afskeden for en fyring. Afløseren er fundet internt.

Foto: Screendump fra Also.com

Efter to år som direktør for it-distributøren Alsos danske forretning stoppede Carsten Braunschweig 1. marts på posten.

Det skriver Computerworld.

Den nye direktør, Camilla Krogsgaard, kommer fra egne rækker og har tidligere haft ansvaret for Also cloud-forretning. Carsten Braunschweig fortæller til Computerworld, at beslutningen om at stoppe ikke er truffet af ham selv.

"Det kommer an på, hvordan man stiller det op, men på godt dansk vil man kalde det en fyring, ja," siger han til Computerworld.

Udover den afgående direktør har Also ligeledes skilt sig af med Ole Eklund, der har været ansvarlig for it-distributøren i Benelux, Norden, Baltikum, Polen og Østeuropa. Han har, før Carsten Braunschweig kom til, bestridt posten som direktør for den danske forretning.

EET indgår partnerskab om smarte hjem 

Svensk Ingram Micro-direktør får ansvar for hele Norden

Aarhus Kommune udskifter Atea i trecifret millionudbud 

Mere fra ITWatch

Det "skræmmende" spionvåben Pegasus får Folketinget til at øge beskyttelsen

Fremmede magter har overvåget telefonerne hos toppolitikere og magtkritiske journalister ud over Europa. I Danmark advarer PET om, at ”visse politikere og embedsmænd er prioriterede mål” for aflytning, og Folketinget vil nu beskytte danske politikere mod et bestemt overvågningsprogram. Europa-Parlamentet er allerede gået i gang.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs