ITWatch

NNIT-datacenter får vigtig certificering

It-selskabets datacenter i Bagsværd får en såkaldt Tier III-certificering. Bevis for høj standard, lyder det fra NNIT-direktør.

Foto: PR/NNIT

NNIT's datacenter i Bagsværd, der har det mundrette navn "Data Center 1P", har opnået en såkaldt Tier III-certificering fra det uafhængige rådgivningsorgan Uptime Institute. Det oplyser it-selskabet i en pressemeddelelse.

"Al it udspringer af et datacenter, og i vores verden går kvalitet og certificeringer hånd i hånd, så vi er som kvalitetsleverandør glade for beviset på, at vores ydelser og leverancer lever op til markedets allerhøjeste standarder," udtaler Senior Vice President i NNIT, Ricco Larsen i meddelelsen.

Første spadestik til datacentret i Bagsværd blev taget i slutningen af 2009, og det har været i funktion siden 2010. Uptime Institute har tidligere akkrediteret datacenterets design, fremgår det af meddelelsen.

"Certifikaterne giver os i bund og grund bevis for, at NNIT's datacenter er så robust, som det er designet til at være," udtaler  Ricco Larsen.

NNIT i stort nyt partnerskab 

Analytiker: NNIT vil ikke have markedsandele for enhver pris 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs